Meso narezati na rezance, posuti brašnom i izmiješati. Luk i češnjak oguliti. Luk prerezati na četiri dijela i narezati na tanke rezance. Češnjak sitno nasjeckati. Šampinjone istresti u cjedilo i ostaviti da se dobro ocijede. Tjesteninu u slanoj vodi skuhati.
U veliku tavicu staviti malo ulja i meso kratko popržiti. Stavljati u tavicu uvijek samo toliko mesa da dno tavice bude prekriveno. Kad se meso isprži (1 – 2 minute) izvaditi iz tavice i tako postupati i s preostalim mesom.
Na preostalu masnoću staviti luk i češnjak te popržiti. Dodati šampinjone, začiniti paprom i instant juhom u prahu i kratko popržiti. Zaliti vrhnjem i mlijekom te pustiti da zakuha. Zatim meso vratiti u tavicu, temperaturu smanjiti i poklopljeno ostaviti da kuha 5 – 8 minuta.
Tjesteninu ocijediti, staviti u tavicu i izmiješati. Začiniti dodatno paprom i solju.
0 komentari:
Objavi komentar