Priprema
1. Nakvasiti tost hleb i izgnječiti ga. Iseckati mladi luk, kao i crveni i beli. Izmešati meso, hleb, jaja, crveni, beli i mladi luk. Začiniti senfom, alevom paprikom, solju i biberom po ukusu. Zagrejati rernu na 220 stepeni. Prekriti pleh peki papirom. Napraviti 18 mini pjeskavica i poređati ih po papiru u plehu. Peći 20 minuta u rerni.2. Oprati i iscepkati salatu. Rotkvice iseći na kolutiće, a šargarepu na tanke prutiće. Iseći krastavac na tanke kolutove.
3. Izmešati majonez sa feferonama i sokom od limuna. Namazati time svaku rasečenu zemičku, taviti malo iseckanog povrća i na kraju mini pljeskavicu.
4. Servirati probodeno čačkalicama, kako bi se ceo „aranžman” držao da se ne rasipa.
0 komentari:
Objavi komentar