RSS

Kuhinjske čarolije, novi recepti, recepti koji su zapostavljeni obuhvatiti ćemo u ovoj grupi. Ja kao domaćica znam šta ponekad znači nedostatak ideje i stoga je grupi to cilj: Ponuditi one recepte koje imam u bilježnici i solidarisati se sa ostalim domaćicama, i onima koji istinski uživaju u Magijama kuhanja

Kordon blu

Sastojci

4 pileća fileta
1 veza peršuna
150 g krem sira
so, biber
4 parčeta šunke
1 kašika brašna
1 jaje
6 kašika prezli
3 kašike ulja

Priprema

1. Iseckati peršun i izmešati ga sa sirom, posoliti i pobiberiti.
2. Oštrim nožićem razrezati filete, rasklopiti ih i izlupati tučkom. Staviti na svako parče mesa po parče šunke i sir sa peršunom, preklopiti meso i pričvrstiti krajeve čačkalicama.
3. Meso uvaljati u brašno, umočiti u razmućeno jaje i na kraju u prezle. Pržiti na 2 kašike ulja, sa svake strane po 5 minuta.
NAPOMENA: Kordon blu (Cordon blue) možete servirati uz bareni krompir i svežu salatu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentari:

Objavi komentar