RSS

Kuhinjske čarolije, novi recepti, recepti koji su zapostavljeni obuhvatiti ćemo u ovoj grupi. Ja kao domaćica znam šta ponekad znači nedostatak ideje i stoga je grupi to cilj: Ponuditi one recepte koje imam u bilježnici i solidarisati se sa ostalim domaćicama, i onima koji istinski uživaju u Magijama kuhanja

Lepljivi batak

Sastojci

800 g pilećih bataka
400g mocarele
400ml pavlake za kuvanje MOJA KRAVICA KUHINJICA
so i biber po ukusu
1 manja veza mladog luka
mala grančica ruzmarina

Priprema

1. Batak očistiti od kostiju i ispeći u tiganju.
2. Kad bude skoro pečen, izvaditi ga iz tiganja i na istoj masnoći propržiti sitno iseckan mladi luk i grančicu ruzmarina, a nakon toga batak ponovo vratiti u tiganj.
3. U to sipati pavlaku za kuvanje MOJA KRAVICA KUHINJICA i ostaviti da se krčka 10 minuta.
4. Nakon toga sve preručiti u tepsiju, a mocarelu iseći na parčiće i složiti je preko bataka.
5. Staviti u rernu i peći 15 minuta na 180 stepeni.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentari:

Objavi komentar