- 1 kg posnog keksa
- 1 kg
medeno srce (redjati tako da nemate praznine izmedju) - 1,5 l gaziranog soka od pomorandze + 1 l za natapanje keksa i medenih srca, (najbolje fanta)
- 5 pudinga od vanile
- 500 gr margarina
- 4 kasike gustina
- 250 gr secer u prahu
- 11 kasika secera
Odvojiti sok od 1,5 l pa razmutiti puding i gustin, a preostali sok ostaviti da provri sa 11 kasika secera i skuvati.
Margarin umutiti penasto sa 250 gr secera i sjediniti s ohladjenim pudingom.
Redjati keks natopljen sokom pa fil, medeno srce natopljeno sokom pa fil, keks fil pa keks.
Ukoliko pravite posnu varijantu najbolje prelijte cokoladom i posnim slagom.
Napomene: Torta je jednostavna i veoma pogodna ukoliko imate veliko slavlje, posebno za vreme posnih slava.
Velicina
torte je oko 36 cm duzine i 25 cm sirine.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar