RSS

Kuhinjske čarolije, novi recepti, recepti koji su zapostavljeni obuhvatiti ćemo u ovoj grupi. Ja kao domaćica znam šta ponekad znači nedostatak ideje i stoga je grupi to cilj: Ponuditi one recepte koje imam u bilježnici i solidarisati se sa ostalim domaćicama, i onima koji istinski uživaju u Magijama kuhanja

Punjeni krompir sa kajmakom





Punjeni krompir

Potrebno:
  • 4 bela krompira (približne veličine)
  • 100-150  g slanine
  • 1

    mladi crni luk
  • 1 čen belog luka
  • mast
  • 4 kašike kajmaka
 Punjeni krompir
Krompir nije potrebno ljuštiti već ga samo dobro operite. Sa gornje strane iseći poklopac, a zatim sredinu izdubiti da ivica ostane širine oko 1 cm. Začinite  biljnim začinom.

Za fil seckati slaninu,mladi i beli luk. Krompire spolja premazati mašću i složiti u pekač, a zatim ih napunite i peći na 200 °C oko 30 minuta.
Kada su

pečeni, na svaki krompir stavite po kašiku kajmaka. Posuti seckanim peršunom.

Punjeni krompir

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentari:

Objavi komentar