Sastojci za biskvit:
Sastojci za kremu:
Priprema:
4 bjelanjka istucite u snijeg, pa dodajte 1 cijelo jaje i šećer, zatim dodajte vanilin šećer, pa jedan po jedan žumanjak. Umješajte otopljenu čokoladu, pa kesten pire.
Biskvit izlijte na pek papir u tepsiju (srednje veličine) pa pecite 15 min na 180 stupnjeva.
Neka se biskvit ohladi pa ga prebacite na neku ravnu plohu. Maslac pomiješajte sa šećerom (ja sam ovdje stavila šećer u prahu) i vanilin šećer, dodajte kesten pire, rum i tučeno slatko vrhnje. Kremu premažite preko biskvita. Na vrh stavite tučeno slatko vrhnje. Tortu ukrasite po želji. Dobro ohladite pa posluzite.
Biskvit izlijte na pek papir u tepsiju (srednje veličine) pa pecite 15 min na 180 stupnjeva.
Neka se biskvit ohladi pa ga prebacite na neku ravnu plohu. Maslac pomiješajte sa šećerom (ja sam ovdje stavila šećer u prahu) i vanilin šećer, dodajte kesten pire, rum i tučeno slatko vrhnje. Kremu premažite preko biskvita. Na vrh stavite tučeno slatko vrhnje. Tortu ukrasite po želji. Dobro ohladite pa posluzite.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar