Kora:
(peći u kalupu r 28 cm)
Dobro izradit bjelanjke, dodati secer, potom i ostalo pa ispeći koru u kalupu na 180°oko 20 minuta.
Fil:
U mlijeku skuhati umućene žumanjke, šećer i puding.
Ohladit fil i dodat maslac.
Ohladit fil i dodat maslac.
Još treba:
Fil podjelit pa u 1 dio dodat otopljene mliječne čokolade.
Dodat i mljeveni biskvit koji je skinut sa mančmalowa.
Redati: kora-pola čokol. kreme-mančmalow-drug i dio čokol. kreme-petit keks-pola žute kreme-kroasane-drugi dio žute kreme.
Ostavit u kalupu da prenoći na hladnom.
Sutradan ukrasit tortu šlagom i čokoladom za kuhanje.
Dodat i mljeveni biskvit koji je skinut sa mančmalowa.
Redati: kora-pola čokol. kreme-mančmalow-drug
Ostavit u kalupu da prenoći na hladnom.
Sutradan ukrasit tortu šlagom i čokoladom za kuhanje.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar