Sastojci i priprema:
Jadro kocke sam pravila jos za Uskrs ali nikako receptic da objavim, radjen je po receptu sa stranice TORTE I KOLCI IVANKA. Sutra mi je radni dan na poslu tako da sada smisljam sta cu kada dodjem praviti za nedelju, opet mi treba nesto brzo posto sutra planiram i ajvar da kuvam bice veselo bas.
Kore:
Umesiti od navedenih sastojaka testo i podeliti u 5 delova.
Rastanjiti i speći 5 bas tankih korica na obrnutoj strani tepsije koju podmazemo sa masti i pospemo brasnom.
Rastanjiti i speći 5 bas tankih korica na obrnutoj strani tepsije koju podmazemo sa masti i pospemo brasnom.
Fil:
Kemu skuvati i u hladno dodati umucen margarin.
Kremu podeliti na dva dela i u jedan deo umešati istopljenu čokoladu.
Kremu podeliti na dva dela i u jedan deo umešati istopljenu čokoladu.
Slagati: kora-svetla krema-kora-tamna krema-kora-svetla krema-kora-tamna krema-kora-gore posuti secerom u prahu ili cokoladom ako zelite.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar