Sastojci
Priprema:
U odgovarajucoj posudi staviti vodu i secer da se spinuju 10 minuta. Zatim dodati margarin. Kad se margarin istopi dodati cokoladu da se lagano topi, i na kraju keks i orahe. Skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Za to vreme oblandu iseci na lente (20 lenti). Pemazati filom 6 lenti i odloziti ih sa strane. Postupak ponoviti jos 2 puta, a zatim uzeti ostar noz, lentu staviti na ivicu stola i iseci. Premazati obe strane filom i sastaviti trougao. Postupak ponoviti i sa preostalim lentama. Otopiti 50 gr cokolade sa 2 kasike ulja i poprskati trouglove. Ostaviti ih da se stegnu
pa ih onda seci na manje trouglove.
Napomena: Ovaj kolac moze biti posne verzije ukoliko se koristi posna cokolada-kakao tabla, posni Dijavit margarin i posni mleveni keks.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar