Sastojci za koru:
Od navedenih sastojaka peći 3 kore u kalupu r 28 cm
Fil:
Priprema:
Sa
malo mlijeka umutit žumanjke, šećer i brašno.
Ostalo mlijeko kuhati i sasut smjesu od žumanjaka.
Kad se fil zgusne, ohladit i dodat 370 gr maslaca.
Fil podjelit u 3 dijela
U 1.dio dodat 250 gr otopljene čokolade
U 2.dio dodat150 gr mljev.oraha
U 3.dio dodat 200 gr bijele otoplj.čokolade.
REDATI:kora-1.fil-kora-2.fil-kora-3.fil.
Cijelu tortu ukrasit šlagom ili vrhnjem.
Ostalo mlijeko kuhati i sasut smjesu od žumanjaka.
Kad se fil zgusne, ohladit i dodat 370 gr maslaca.
Fil podjelit u 3 dijela
U 1.dio dodat 250 gr otopljene čokolade
U 2.dio dodat150 gr mljev.oraha
U 3.dio dodat 200 gr bijele otoplj.čokolade.
REDATI:kora-1.fil-kora-2.fil-kora-3.fil.
Cijelu tortu ukrasit šlagom ili vrhnjem.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar