Priprema
1.
Oljuštite krompir za pripremu pirea i stavite ga da se kuva. Osim vode
dodajte i malo piva. Kada je krompir gotov izgnječite ga i napravite
pire. Možete da dodate još malo piva dok ne dobijete glatku smesu.
2. Za to vreme propržite kobasice. To
možete učiniti u običnom tiganju, gril tiganju ili na roštilju. Na
zagrejanom tiganju dovoljno je pržiti kobasice po 2-3 minuta sa svake
strane.
Priprema kobasica: U
mešavinu mesa dodajte mlevenu slatku papriku, malo ljute paprike, so i
biber, i dodajte Staropramen pivo. Masu dobro izmešajte i punite u
domaće prirodno jagnjeće tanko
crevo koje ide na jedan dim od nekoliko
sati.
3. Na kraju sve lepo servirajte na
tanjiru. Stavite pivski pire, dodajte kobasice i pored toga selekciju od
nekoliko vrsta senfa (koje ste prethodno pomešali).
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar