RSS

Kuhinjske čarolije, novi recepti, recepti koji su zapostavljeni obuhvatiti ćemo u ovoj grupi. Ja kao domaćica znam šta ponekad znači nedostatak ideje i stoga je grupi to cilj: Ponuditi one recepte koje imam u bilježnici i solidarisati se sa ostalim domaćicama, i onima koji istinski uživaju u Magijama kuhanja

Koh

koh Koh

















Sas tojci:
  • 6 jaja
  • 6 supenih kašika šećera
  • 12 supenih kašika griza
  • 1.5 l mleka
  • 7 kašika šećera
  • 3 vanili šećera
Priprema:
Odvojite belanca od žumanaca. Umutite sneg od belanaca, dodajte 6 kašika šećera, žumanca i dvanaest kašika griza. Sve stavite u dublji pleh i pecite na 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni oko 15 min.
U mleko stavite 7 kašika šećera i tri vanili šećera i to zagrejte da se šećer rastopi.
Kada koh lepo porumeni izvadite iz rerne i lagano prelijete zaslađenim mlekom koje ste ranije pripremili.
Prijatno!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentari:

Objavi komentar