Sastojci i priprema:
Kad vam od kolača ostanu bjelanjci pa ih iskoristite
za nešto drugo…
Sastojci:
Način pripreme:
Uzmite prvo papir za pečenje i na njemu iscrtajte u razmaku male krugove, papir stavite u tepsiju tako da na lim okrenete onu stranu na kojoj ste crtali krugove.
Špricom na krugovima iz sredine od snijega napravite korpice s tim da rubovi budu malo deblji da bi dobili oblik korpice. Sušite ih na 12o stepeni oko 6o-70 minuta.
Korpice ohladite, umutite 2oo ml vrhnja za šlag, napunite korpice i na šlag stavite voće…jagode, maline, borovnice, banane,breskve, nektarine, kupine, ribizle, već što trenutno imate i listiće mente.
Servirajte na desertnom preljevu od šumskog voća.
Špricom na krugovima iz sredine od snijega napravite korpice s tim da rubovi budu malo deblji da bi dobili oblik korpice. Sušite ih na 12o stepeni oko 6o-70 minuta.
Korpice ohladite, umutite 2oo ml vrhnja za šlag, napunite korpice i na šlag stavite voće…jagode, maline, borovnice, banane,breskve, nektarine, kupine, ribizle, već što trenutno imate i listiće mente.
Servirajte na desertnom preljevu od šumskog voća.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar