Kora:
Krema:
Ukrasavanje:
Priprema:
Umutite jaja i secer.
Dodajte mlijeko i ulje pa izmutite.
Dodajte brasno, kakao i prasak za pecivo.
Izmutite pa sipajte u nauljenu tepsiju posutu sa malo brasna.
Pecite na 350F-180C dok kora ne bude gotova.
Dok se kora pece skuhajte puding prema uputstvu na vrecici.
Maknite sa peci, poklopite i povremeno promjesajte da se ne stvori korica.
Puter omeksajte na sobnoj temperaturi pa izmutite sa vanillin secerom.
U potpuno hladan puding dodajte puter i dobro izmutite.
Istresite kremu preko kore, pa preko narendajte ili nastruzite cokoladu.
Izmutite slag i istresite preko kolaca.
Po vrhu pospite struganom cokoladom i ostavite u frizider
da se kolac potpuno ohladi.
Prijatno!
0 komentari:
Objavi komentar